Hej! Jag heter Åsa.

Om du väljer att samarbeta med mig så får du en glad, kreativ, småtokig, avslappnad och dedikerad bildskapare. Jag vill avbilda äkta känslor och ögonblick, därför liknar en session med mig mer en dejt med din älskade, en lekstund med barnen, eller en extrarolig träningsstund med Pälsklingen, än en uppstyrd fotografisession. Jag älskar knäppa, roliga, känslosamma bilder, gärna de där ”bilderna mellan bilderna” som inte alls var menade. Bilder som berättar en hel historia!

En av mina favoritbilder just nu! Jixxa, den fyrbenta modellen, glider med bakbenen och ser ut som någon sorts pälsig jättegroda. Jenny, den tvåbenta modellen, gör sitt bästa för att stötta henne. Jag och hundens ägare håller på att dö av skratt och allt är kaos…Vi räddade hunden, och gapskrattet hjälpte Jenny att bli av med nervositeten. En del av resten av sessionen kan du se i Fine Art-galleriet.

Tillsammans kan vi skapa bilder som ger dig känslor och minnen. Något som du vill hänga ovanför din arbetsplats. Eller i ditt kök. Eller i ditt sovrum. Eller ha på mobilen, eller datorn, eller i hallen…eller alltihopa?

Små fönster till nu. Att titta på sen. 

Skicka en förfrågan!

Lite så här ser det ut när jag och mina dogs hamnar framför kameran. De fyrbenta vill leka, jag försöker styra upp, och rätt var det är knäpper självutlösaren. Tur att jag för det mesta är BAKOM kameran och inte framför!

Om du är nyfiken på min integritetspolicy, dvs hur jag hanterar dina personuppgifter, kan du läsa det HÄR.

Kelpiephoto finns på Instagram och Facebook, följ mig gärna!