Var Finns jag?

Jag utgår från Norra Rörum, som ligger norr om Höör. Runt mig finns en varierad skog, med mängder av fantasiska fotoplatser – mossklädda stenar, små dammar, stengärden, mysiga hagar, och coola kalhyggen.

Föredrar du att jag kommer till din egen favoritplats? Inga problem, jag är flyttbar. Det enda som tillkommer är en milkostnad.

Oroa dig inte, jag fixar alla väder utom regn – och då bokar vi om.

Skicka en förfrågan – få information

När jag får in din förfrågan så skickar jag tillbaka mer ingående information om den fotograferingen du har valt – vad händer före, under och efter fotograferingen. Här får du också en fullständig prislista.

Därefter kommer vi överens om detaljerna för din session: datum, tid, plats. Vi pratar om kläder och om du önskar något tema. Allt för att de bilder du får ska överträffa dina förväntningar.

Jag finns tillgänglig på telefon, sms och mail från första kontakten. Den enda dumma frågan är den som inte ställs!

Vad kostar det?

Min bokningskostnad är 1000:-, som betalas innan fotograferingen. Den kostnaden täcker konsultering, själva sessionen, ett onlinegalleri för urval, och vid önskemål en bildvisning (med fika). Det ingår också en 20×30 cm Fine Art print av din favoritbild från sessionen.

Du väljer sedan själv vilka bilder du vill ha och i vilken form, från ett onlinegalleri eller på en bildvisning!

Jag erbjuder i första hand digitala filer, Fine Art printar, och inramade tavlor – priserna startar på 500:-. 

Visst låter det bra!

Ärligt talat – livet är för kort för att inte förevigas i fantastiska bilder.